11. Fitnesznap

Időpont: 2017. március 18.

Helyszín: Budapest, BOK Csarnok (volt SYMA Sport- és Rendezvényközpont)

Cím: 1143 Budapest, Dózsa György. út 1.

Bejárat résztvevők számára a belépés a Dózsa György út felőli bejárat mellett található jegypénztárnál, valamint a Szoborpark felőli bejáratnál.
Sajtó, média, VIP, előadók és fellépők számára belépés kizárólag a Szoborpark felőli bejárat mellett található jegypénztárnál.


REGISZTRÁCIÓ

Az előtérben található regisztrációs pultoknál lehet átvenni a támogatók ajándékait tartalmazó regisztrációs csomagot.  A belépőjegy személyes adatokat tartalmazó részének kitöltése után a jegy leadásával a nap folyamán bármikor átveheted a támogatók ajándékait tartalmazó ajándékcsomagot, bármelyik “ajándékcsomag átvétele” felirattal jelzett táblánál.


JEGYÁR TARTALMA

 • a támogatók ajándékait tartalmazó regisztrációs csomagot,
 • az órákon és a sorsoláson való részvételt,
 • ingyenes frissítést a nap folyamán,
 • ingyenes ruhatárat,
 • 21,26 % Áfát

MEGKÖZELÍTÉS

Hogyan közelíthető meg a BOK Csarnok (volt SYMA Sport- és Rendezvényközpont)?

 1. BKV járatokkal

A BOK Csarnok (volt SYMA Sport- és Rendezvényközpont) közvetlen közelében az alábbi helyi tömegközlekedési eszközök állnak meg:

 • 2-es metró Stadionok állomás
 • 1-es villamos Kerepesi úti megálló
 • 30 és 95-ös buszok
 • 75 és 80-as trolibuszok
 1. Útvonalak vidékről érkezőknek
 • Déli pályaudvarról: M2, Stadionok megálló
 • Nyugati pályaudvarról: M3 – Deák tér – M2 – Stadionok megálló
 • Keleti pályaudvarról: M2 – Stadionok megálló
 • Népliget autóbusz-állomásról: 1-es villamos – Kerepesi úti megálló
 • Árpád híd autóbusz-állomásról: 1-es villamos – Kerepesi úti megálló
 • Stadion autóbusz-pályaudvarról: 5 perc gyaloglás
 • Etele tér autóbusz-állomásról: 103-as busz – Népliget – 1-es villamos – Kerepesi úti megálló; vagy a 7-es buszcsalád metró-kapcsolódási pontjai
 • Ferihegyi reptér: taxival 20-25 perc, vagy reptéri BKV-busz – M3 – Népliget megálló – 1-es villamos – Kerepesi úti megálló
 1. Gépkocsival

Azok számára, akik nem tömegközlekedéssel közelítik meg az épületet, 200 férőhelyes, ingyenesen igénybe vehető parkoló áll a rendelkezésükre (behajtás az Ifjúság útja felől). A parkoló megtelte után a Dózsa György úton van lehetőség ingyenes parkolásra.
Főbb városi útvonalak, ahonnan az Ifjúság útja megközelíthető: Stefánia út, Kerepesi út, Dózsa György út. Vidékről érkezők az autópályák elhagyása után a Hungária körúton közelíthetik meg a BOK Csarnok (volt SYMA Sport- és Rendezvényközpont)-ot.


KAPUNYITÁS

A rendezvényre érkezők már 8:30 órától birtokba vehetik a BOK Csarnok (volt SYMA Sport- és Rendezvényközpont) területét.
A résztvevőknek legkésőbb 17:30-ig kell elhagyniuk az épületet.


FRISSÍTÉS

A résztvevők számára a nap során folyamatosan biztosított a frissítő a küzdőterén és a különtermekben is.


ÖLTÖZŐ ÉS RUHATÁR

Az esemény napján öltöző és ruhatár üzemel, melyet a résztvevők ingyenesen használhatnak.
A ruhatárban értékmegőrzést nem vállalunk.


SAJÁT ESZKÖZ BEJELENTÉSE

A rendezvényre behozott saját eszköz bejelentése kötelező! A saját eszközt külön jelölőszalaggal látjuk el, amelyet a termek bejárata előtt kell kérni, a terembe lépés előtt. Az Arénából (eszközös óra után az adott teremből) csak a jelölőszalaggal ellátott eszköz vihető ki. A saját eszközt hozók is jelentkezzenek előre, hisz csak így biztosított a bejutás az órára!


FIGYELMEZTETÉS MINDEN RÉSZTVEVŐNEK

A sporttevékenység az összes élettani előnye mellett – nagyon kis mértékben ugyan, de veszélyeket is jelenthet. Fontos, hogy komoly teljesítmény előtt konzultálj az orvosoddal! Csak felkészülten vegyél részt az átlagosnál nagyobb igénybevételt jelentő sporteseményen vagy megterhelőbb edzésen! Betegen, sérülten, lázasan, hányás vagy hasmenés után ne vegyél részt a kinézett eseményen, soron következő edzésen! Bármilyen szokatlan jelet érzel magadon sportolás közben, lassíts, állj meg, ha kell, kérj segítséget!
A fentiek nem függnek a sporttevékenység hosszától, egyedi, hogy kinek mi jelent komoly teljesítményt.
Légy felelős önmagadért, sportolj okosan!


RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

Belépőjegyed a 11Fitnesznap rendezvényre és egyszeri belépésre jogosít, de csak abban az esetben, ha elfogadod az alábbi feltételeket, és tudomásul veszed, hogy köteles vagy betartani az intézmény házirendjét és a biztonsági rendszabályokat a rendezők ellenőrzése mellett.

A rendezvényre 14 éven aluli látogatók csak felnőtt korú kiserővel léphetnek be. A rendezvényt mindenki a saját felelősségére látogathatja. A rendezőség mindent megtesz a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében, de a látogatók esetleges felelőtlen magatartása miatt bekövetkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal. A rendezőség a 2005. évi CXXXlII. tv. alapján – egyebek mellett – jogosult a látogatók igazoltatására, csomagjuk átvizsgálására, meghatározott tárgyak bevitelének megakadályozására, s a rendezvény megtartását zavaró személyt távozásra felszólítani. Ez esetben a belépőjegy árát a rendezőség nem téríti vissza. Az eseményre való jegy megvásárlásával hozzájárulsz, hogy az eseményen rólad kép- és filmfelvétel készülhet, az esemény internetes vagy televíziós közvetítésében, fotóanyagain, valamint azok reklámcélú felhasználásában (pl. óriásplakát, szórólap, banner, facebook promóció stb…) szerepelhetsz, ezekért semmilyen követeléssel nem léphetsz fel a rendezőkkel, a felvétel készítőivel, vagy annak jogos felhasználóival szemben.
Kérjük, hogy belépőjegyedet kizárólag hivatalos jegypénztáraknál vásárold, jegyedet fénymásolni, vagy bármilyen úton reprodukálni ne engedd, mert a  hamisítók illetve a hamis jegy felhasználója ellen eljárást kell indítanunk. A jegyek rejtett biztonsági jellel védettek, eredetiségüket a rendezők a bejáratnál ellenőrzik.
A BSI Sport Kft. adatvédelmi nyilatkozata a www.futanet.hu oldalon olvasható.
Adatvédelmi nyilvántartási szám: 01389-0001


SZERVEZÉS

Az esemény szervezője a BSI
1138 Budapest, Váci út 152. (a 3-as metró Forgách utcai megállójánál)
Nyitva: munkanapokon 9.00 és 17.00 óra között
Tel: 06 1 273 0939, Fax: 06 1 273 0936
E-mail: info@futanet.hu
Web: www.futanet.hu

Az időpont- és programváltozás jogát a BSI fenntartja.

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.