A Piloxing® az első olyan program, ami egyedülálló módon ötvözi a Box erő, gyorsaság, állóképességét, a Pilates testtudatosságát és hajlékonyságát, és mindezt megbolondítja a funky tánc szórakoztató mozdulataival.

Oktatóink:

Mezei Eszter

MEzei EszterMezei Eszter 5 éves kora óta sportol, táncol. 2005-ben szerzett mesteri diplomát a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi karán. Versenyszerűen tornázott, sport aerobikozott és magyar bajnok volt junior fitness versenyen. Diploma megszerzése után Eszter óceánjáró luxus hajókon dolgozott, mint fitness manager. Itt találkozott először a Pilates-szel. Első tanfolyamát Londonban végezte a Mulitrax LLC-nél, majd hazatérve a Pilates Institute-nál honosította tanulmányit. Zumba® Jammerként nemzetközi fitness fesztiválokon és rendezvényeken rendszeresen lép fel.

A PILOXING programmal Angliában találkozott és egyből bele is szeretett ebbe a mozgásformába. Eszetr szervezte Magyarországon az első Piloxing® Oktatói Workshopot Lara Tsitouras Master Tréner vezetésével. Azóta megszerezte a PILOXING® ELITE címet és sikeresen hirdeti a PILOXING® mozgásformát Szolnokon, Százhalombattán és Budapesten!

Lara Tsitouras

Lara TsitourasLara Tsitouras a karrierjét profi táncosként kezdte. 9 éves korától a Királyi balett iskolában tanult, majd folytatta táncos tanulmányait. Sikereket ért el előadóként. A londoni WestEnd-en dolgozott, TV és film szerepeket kapott és nemzetközileg elismert koreográfusokkal és rendezőkkel dolgozott együtt.

2011 ben Lara a csatlakozott a fitnesz szakmához követve elkötelezettségét az mozgás és egészséges életmód felé. Az elmúlt 3 évben Lara több nemzetközi fitnesz eseményen prezentált, mint Master Tréner, képviselve PILOXING® Academy LLC-t. Elismerést szerzett szakmai körökben azzal, hogy folyamatosan fejleszti, kombinálja a tánctudását fitnesszel.

Lara büszke rá, hogy úgy tudja motiválni vendégeit, hogy edzései egyszerre eredményesek és egyben szórakoztatóak.

Az időpont- és programváltozás jogát a BSI fenntartja.

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.