Péntek Enikő – ZONA MAX

Péntek Enikő ZONA MAX óráján mindenkinek ott a helye, aki szereti a kihívást és határainak feszegetését. A fejlődés ugyanis a komfortzónán túl vár rád. Az emelt intenzitás dacára is kimondottan mosolygós, endorfinos edzés vár rád DJ KAU parádés, élő mixével.

A ZONA MAX edzés nagy intenzitású kardió intervall (HIIT) és saját testsúlyos, funkcionális erősítő blokkokra épül. Kiemelt szerepe van a hatékony zsírégetésnek és az izomépítésnek, amelynek együttes hatásaként javul a testzsír-izom arány. A rendszeresen zónázók jutalma az energikus, erős, szálkásan izmos test.

A színpadon Enikő mellett lesznek hivatalos ZONA edzői is és lesz, aki a könnyített verziót mutatja. Vagyis az edzés nem csak haladók számára lesz csemege, de a kedzők is bátran belekóstolhatnak. Még annyi, hogy nem egy „lányos” edzésről van szó, kellő kihívást ad majd a pasiknak is! 🙂

A felsőtest erősítő blokknál matracra lesz szükséged.

Péntek Enikő weboldala
Péntek Enikő weboldala
Péntek Enikő Facebook oldala
Péntek Enikő Youtube csatornája
Péntek Enikő Instagram oldala

Az időpont- és programváltozás jogát a BSI fenntartja.

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.