Michael Dela Cruz – Kamibo® 2.0

A Kamibo®-val a távol keleti harcművészetek egy új világa nyílik meg, egy alapjaiban újragondolt  atletikus edzésformában, amely jól ötvözi a küzdősport elemeit a funkcionális tréninggel. Egy olyan eszközhasználat nélküli fitnesz koncepció, amely a saját testi, és lelki egyensúlyod megtalálását célozza. Ez egy négy fázisból álló órarendszer, mely a testi aspektusok mellett a távol-keleti harcművészetek mentális aspektusait is használja. Ehhez jön egy egyedülállóan pozitív kisugárzású előadó Michael Dela Cruz személyében!

Az óra filozófiája:
„Hagyd, hogy áramoljon benned és vezessen téged a pozitív energia és a Yin és a Yang flowja!  Éld meg ezen egyedülálló küzdősport alapú edzés által a testi, valamint a lelki határaid, nyisd meg a lelked a belső kiegyensúlyozottság érzése felé, fejleszd a reakcióképességed, a testtudatod, és erősítsd az önbizalmad.”

Olyan résztvevőknek ajánljuk, akik olyan fitneszórán akarnak részt venni, ahol:

  • a koreográfia könnyen követhető
  • fontos számukra, hogy óra közben az edzéshatékonyság mellett jókedvűek, vidámak és felszabadultak legyenek

A Kamibo® weboldala

 

Az időpont- és programváltozás jogát a BSI fenntartja.

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.