fotó 1Gyöngyösi SzilviaGrandUp Brutál

Egy új tánc alapú aerob és fitnesz irányzat a GrandUP!
A GrandUP a mai modern önmagukat ujra és ujra megvalósító emberek kedvenc fitneszirányzata!
A fogyókúra, az alakformálás, a szórakozás, bulizás fúziójával valósult meg. Ez egy hiteles és pörgős mozgásirányzat, amely tartalmazza ugyan az eddig megismert mozgásformákat, de  és sokkal intenzívebb lendületű mint általában a  táncos iranyzatok!!
Egymást váltják a táncos és a funkcionális ( erősítő ) elemek!!
Trendi,lekövethető ,hatékony zsírégető cardio edzés!
Tehát, ha kíváncsi lennél arra, hogy milyen egy őrült jó party kellős közepében landolni, miközben még a felesleges kilóktól is megszabadulhatsz, mindenképpen probàld ki a GrandUp órát s tapasztald meg ezt a nagyszerű élményt, mert ha egyszer kipróbáltad a rabja leszel.
lakot formálni. Aki korábban nem járt ilyen órán, annak furcsa lehet, ahogyan egymást váltják a táncos és a hagyományos elemek, de ugye, megvan az oka annak, hogy ezek a mozgásformák manapság ilyen népszerűek. A Grandupot főként azoknak ajánljuk, akik nem szeretnek hosszú koreográfiákat megtanulni és amúgy sem bírják a szigorúan szerkesztett órákat. Ha valaki nem bírná az iramot, akkor bármikor ki- és visszaállhat, de a pörgős részeket mindig könnyebbek váltják, így valószínűleg nem lesz szükség pihegésre!!

Az időpont- és programváltozás jogát a BSI fenntartja.

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.