paroczi_arnoldParóczi Arnold – Funkcionális Tréning

 

A kettlebellel történő edzés, mint támogató fitneszrendszer az erőt és az állóképességet hivatott elsősorban fejleszteni, megfelelő funkcionális anatómia alapokra építve, szorosan kapcsolódva a mozgás fejlesztéséhez és hogy az idegrendszert rábírjuk arra, hogy nekünk és ne ellenünk dolgozzon.
A funkcionális tréning célja az erő- és állóképesség-, valamint mozgásminőség-fejlesztés, és hogy az edzésen elért eredmények hétköznapokra is kihassanak, ami megnyilvánul például az általános levertség vagy a túlsúly leküzdésében, de a civilizációs ártalmak megfékezése is ide tartozik, mint például a hát-vagy derékfájás csökkentése, megszüntetése.
Mindenkinek ajánlom, aki szeretné kihasználni a csoportos edzés adta lehetőségeket: a dinamikát és a motivációt. Legyen a cél kiegészítő erőnléti edzés, egészségesebb életvitel, a mozgásszegény életmódból származó fájdalmak, tartáshibák kiküszöbölése, vagy aki újra bele akar férni az érettségi öltönyébe, esetleg véletlenül XL-es pulóvert kapott születésnapjára és szeretne belenőni.

Paróczi Arnold weboldala
Paróczi Arnold YouTube csatornája
Paróczi Arnold Facebook oldala
Paróczi Arnold Instagram oldala 

 

Az időpont- és programváltozás jogát a BSI fenntartja.

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.