Farkas Bálint – Cross Training

Edzéseim nagy előnye,hogy akár a teljesen kezdők számára is elérhető, kisebb intenzitással illetve súlyokkal, saját tempójukban végezhetik a gyakorlatokat, de azok helyes kivitelezésére az ő esetükben is nagy figyelmet szentelek.
Az órákon Tabata módszerekkel illetve folyamatos megállás nélküli körökkel, piramisokkal és különböző “challengekkel” dolgozunk. Az eszköztár változatos: kettlebell, hot iron, tárcsák, olimpiai rudak, húzódzkodó állvány, step padok, dobozok, ugrálókötél, gumikötél, egykezes súlyzók, fitt ball, traktorgumi, medicinlabdák, hajókötelek, vagy ami éppen kéznél van.. 🙂
Kiemelkedő szerepet kapnak a saját testsúllyal végzett, funkcionális gyakorlatok, úgy mint a különböző alkartámaszok, statikus tartások, kúszások, mászások, futások, lépcsőzések, felugrások és szökdelések.

Farkas Bálint Facebook oldala
Farkas Bálint YouTube csatornája

 

Az időpont- és programváltozás jogát a BSI fenntartja.

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.