Deres Ádám – 115 Official

Munka, kitartás, fáradtság, odaadás, alázat, küzdelem a végsőkig. Ez a 115 OFFICIAL!
A 115 egy saját testsúlyos edzésre épülő edzésmetodika, melyet én fejlesztettem ki eddigi tapasztalataim alapján. Funkcionális edzés, mely dinamikus és statikus gyakorlatok egyvelegéből tevődik össze. Főként az esztétikus, arányos izomzat kiépítése az elsődleges cél, mely mellett megfelelő táplálkozással és odafigyeléssel a tartós fogyás is elérhető. 🙂 Az edzés intenzitása magas, elejétől a végéig állandó feladatokkal látja el az edzésen résztvevőket. A 115 edzés közben folyamatosan zenére dolgozunk, mely extra motivációval képes továbblendíteni Téged a holtpontokon. Elveink közé tartozik, hogy nemcsak fizikálisan kell fejlődni ez idő alatt, hanem mentálisan és szellemileg is fel kell zárkóznunk, ha az adott edzésből és testünkből a lehető legtöbbet szeretnénk kihozni az idő előrehaladtával.
ÉS, HOGY KINEK AJÁNLOM EZT AZ ÓRÁT? NEKED! Nem számít hány éves vagy! Nem számít hány kiló vagy! Nem számít, hogy Nőként, vagy Férfiként lépsz be a terembe!
Egyetlen egy dolog számít! Képes vagy mindent megtenni azért, hogy több légy, mint aki vagy?

Az időpont- és programváltozás jogát a BSI fenntartja.

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.