Hogy mi is pontosan a BLACKROLL®?

BlackRoll_HUN_black01

Az SMR új dimenziója, a rollozás… Mit nevezünk SMR-nek? “Self myofascial release”, vagyis saját izompólyáink fellazítása. Egy felettébb hatékony masszázstechnika, melynek segítségével izomfeszüléseket, -görcsöket és a fasciákat tudjuk kezelni. A BLACKROLL® pedig ennek a legmegfelelőbb és legsokszínűbb eszköze. Legyen az hobbi vagy élsport, vagy akár a mindennapi élet! BLACKROLL® termékeinket 5 féle keménységben próbálhatod ki a rendezvény alatt.

Az órák szüneteiben kérj tanácsot BLACKROLL® oktatóinktól, megosztják Veled tapasztalataikat és tájékoztatnak Benneteket a termékekről és képzésekről.

Rock N Roll!

BLACKROLL® SMR Core

A BLACKROLL® egy olyan új eszköz, amellyel a core izmok tónusba kerülhetnek. A core, mélyizmok együttese, amelyek a gerincedet stabilizálják, ugyanakkor, dinamikával ellátva segítik a mindennapok funkcionális működését. A BLACKROLL® használatával, érhető el leghatékonyabban az erő és a dinamika, fejlődik a koordináció és a rugalmasság. Regenerálódás az edzésben és egyensúly a mindennapokban. Rock ’n Roll!

BLACKROLL_by_SebastianSchoeffel-57904resize

BLACKROLL® Recovery Zone

Fogj egy BLACKROLL® hengert és a saját testsúlyod segítségével gyakorolj nyomást a fájdalmas pontokra! Önmasszázs a BLACKROLL® hengerek segítségével megcélozva minden nagyobb izomcsoportot, figyelembe véve az egyéni sajátosságokat, fájdalmas pontokat, triggerpontokat. Izompólya nyújtás, lazítás, felfrissülés. Regenerálódás az edzések után vagy bemelegítés a következő edzésre. Rock ’n Roll!BLACKROLL

Az időpont- és programváltozás jogát a BSI fenntartja.

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.