Sztárparádé a 11. Fitnesznapon

Comments Off on Sztárparádé a 11. Fitnesznapon 161

A Fitnesznap számomra leginkább arról szól, hogy az ébredő természettel együtt újuljunk meg mi magunk is, érezzük meg, éljük át ezt a változást belülről is és azon legyünk, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból!” – a BOK csarnok nagyszínpadán így kezdte az óráját az egykori fitnesz világbajnoknő Béres Alexandra, aki a tőle megszokott lelkesedéssel és felkészültséggel állt a közönség elé. A hölgyeknek a nap folyamán végig nehéz volt eldönteni, hogy kinek az óráját, melyik színpad programját is válasszák. A szemezgetésre bőven volt alkalmuk, mert a 15 színpadon 150 fellépő mutatott be 100 különböző óratípust. Csak hogy egy példát mondjunk, Béres Alexandrával egy időben a Bestmix teremben a korábbi világ-és Európa-bajnok aerobik versenyző, Szentgyörgyi Romeo indította vadonatúj Intenset óráját. Előtte így beszélt erről a mozgásformáról, melyet alapítóként jegyez:

Az Intenset program komplex edzésrendszer, diéta és motiváció, amely saját testsúlyos gyakorlatokra, és egy könnyen követhető, alacsony szénhidrát-, magas fehérjetartalmú diétára épül, hogy rövid idő alatt segítsen elérni a legjobb formád.” – foglalta össze a lényeget, majd már rohant is a dobogóra, ahogy megszólalt az AC/DC, mert a stílus sajátja a kőkemény rock, természetesen a maxon.

Nagy szeretettel fogadta a közönség a téli térdoperációja után visszatért Katus Attilát. “Nagy nap volt ez a szombat, mert a műtét után most mertem először úgy a közönség elé lépni, hogy csak magam vezettem a 35 perces órámat. Extrém dolgokat, síelést és hegymászást persze még nem vállalnék. Ahogy egy koris a szezon előtt, úgy változtattam én is szinte mindenen, új zenével, új ruhával léptem a közönség elé a tavaszi zsongás jegyében.” – mondta az elsősorban a guggoló blokkjára készült népszerű prezenter.

Béres Alexandra, aki csak ennyit ígért az előzetesben: ” Olyan gyakorlatokat gyűjtöttem össze, melyekkel garantáltan minden porcikádat átmozgathatod! ” Nos, ebben nem volt hiány, a hat órás program végén inkább már az izomláz volt a jellemző. Különösen megmozgatott minden porcikát Lőrincz Ernő és Cseh-Szakál Tibor Party Fitness Láz órája. A nagyszínpadon először lehetőséget kapott fiúk valóban lázba hozták a hölgyeket. A top hangulat mellett az óra kitűnő kardió és alakformáló edzés volt. Tartotta a szavát Szalka Andi is, aki ahogy ígérte, elhozta és bemutatta a közönségnek a héthetes kislányát, Annát. Az apróság láthatóan élvezte a helyzetet és büszke lehetett a mamájára, aki nem úszta meg könnyek nélkül a pillanatot. A szünetekben már nagyobb lányok, a Vasas aerobik szakosztály versenyzői szórakoztatták a nagyérdeműt. Szép számmal jöttek a hölgyek a Fitnesznapra, közel háromezren voltak részesei a nagy tavaszi zsongásnak, a hosszú tél utáni ébredésnek.

Ezeket is ajánljuk

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.