Talpra Magyar Kangoo és kokárdás fitneszesek a duplán ünnepi eseményen

Comments Off on Talpra Magyar Kangoo és kokárdás fitneszesek a duplán ünnepi eseményen 516

3250-en fitnesszel ünnepelték a március 15-ét, ott ahol nem számított a szemerkélő eső és a hűvös levegő, a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban egész nap kellemes hőmérséklet és kitűnő, egyre forrósodó hangulat uralkodott. Volt is minek örülni, hiszen a rendezvény idén ünnepelte 10. születésnapját (először 2007-ben lehetett “testet ébreszteni” a tavasz legnagyobb fitneszeseményén). Minden évben fellépett a Coca-Cola Testébresztő nagykövete, Varró Gyula, ő az esemény egyetlen olyan előadója, aki ezt elmondhatja magáról. Galántai György, a Coca-Cola  kereskedelmi igazgatója emiatt egy külön erre az alkalomra készült díjjal köszöntötte.ppic_CCTE_Fitnesznap_2016_0184

A tematikus órák reggel 10 órakor kezdődtek párhuzamosan a nagyszínpadon, öt különteremben és a Fitneszpark színpadain – összesen 15000 m2-en. Itt mindenki találhatott magának való edzéstípust: a kiskamasz és a nagymama, a heti rendszerességgel fitnesztermet látogató gyakorlott, a különböző mozgásformákkal még csak ismerkedő, a jógaórák szerelmese vagy a szép és látványos izmok fejlesztésére hangsúlyt fektető is. A Fitneszparkban minden fitneszeszközzé válhatott: az autógumi, a nyakpárna és hasonló hétköznapi tárgyak is egyszer csak az edzést segítő tárggyá lényegültek át. Külön öröm, hogy míg az első években elsősorban a fiatal és középkorú nők voltak a rendezvény látogatói, 2016-ban már számtalan gyereket, egyre több férfit és a középkort már maga mögött hagyó embert láthattunk az edzések résztvevői között. Aki azt hiszi, hogy itt csak kidolgozott, izmos testű emberek jönnek szembe, azt ki kell ábrándítanunk: bár sokan az alakjuk formálásáért látogatnak el ide, rengetegen egyszerűen csak a kitűnő hangulatot és az egészséges testmozgás lehetőségét keresik. Így aztán az idén kokárdás forgatag pörgött, ugrott, kitartott, emelt és lazított egész nap.

A rendezvény erőssége a kezdetek óta, hogy mindig követi és be is mutatja az aktuális tendenciákat, ezért érdemes minden évben végigjárni a standokat és kiállítókat is. De az újdonság a színpadi fellépők óráiban is tetten érhető, az ország ismert prezenterei – Szalka Andi, Sifi&Kangoo Team, Katus Attila, Béres Alexandra, Péntek Enikő, Micheal Dela Cruze, Varró Gyula vagy Almásy Csilla & Kis Mónika – lépnek fel a hatalmas, 4000 m2-es teremben a nagyszínpadon, és minden évben új koreográfiával várják azokat, akik részt vesznek az óráikon. Idén a legaktuálisabb Sifi Talpra Magyar Kangoo elnevezésű órája volt, ahol a zenei aláfestésben, a koreográfiában és a fellépők öltözetében is megmutatkozott, hogy nem egy akármilyen napon került sor a 10. Coca-Cola Testébresztő Fitnesznapra.

Idei újdonságként délutáni jegyet is vehettek azok, akik a nap első felét valahol máshol akarták eltölteni. A fél napos belépő nagy sikerrel debütált. Az utolsó órák délután 16:30-ig tartottak.

Ezeket is ajánljuk

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.