Ezek lesznek a szüneti bemutatók a nagyszínpadon

Comments Off on Ezek lesznek a szüneti bemutatók a nagyszínpadon 203

Két edzés között sem fogsz unatkozni, ha a nagyszínpadnál jársz a március 15-én a 10. Coca-Cola Testébresztő Fitnesznapon. Negyedórás táncos, látványos bemutatók várnak neves előadóktól.

kreadance

Íme a pontos program:

10:35-10:50: Kreadance Tánciskola bemutatója

A többszörös világ és Európa-bajnok táncosok a 2015-ös Európa-bajnokságon háromszor állhattak a dobogó csúcsára és emelhették magasba az Európa-bajnoki kupát, emellett mind a 6 kvalifikált produkciójuk dobogós helyen végzett. A  “Ki Nem Mondott Gondolatok…” című moderntánc koreográfiájukat a szakmai zsűri különdíjjal jutalmazta.
A tánciskola junior csoportja az Európa-bajnoki II. és III. helyezések mellett az év legnagyobb hip hop versenyén, a Hip Hop International Hungary-n a III. helyet szerezte meg.

11:25-11:40: DanSing-Show

Csapatunk a Szombat Esti Láz televíziós show műsor ötödik szériája után alakult ,ahol együtt szerepeltünk. Külön-külön már régóta tevékenykedünk a tánc világában és énekesnőnkkel kiegészülve elérkezettnek láttuk az időt hogy egyesítsük erőinket egy zenés táncos produkcióban ami az opera, jazz latin és modern zenei alapokra épül!

12:15-12:30: DITOR SE  bemutatója

Versenyzői,többszörös országos, Európa-bajnoki címmel rendelkeznek,a 2015-ös világbajnokságról ezüst éremmel jöhettek haza és ezek mellett még több világbajnoki dobogós helyezéssel rendelkeznek. A versenyzés mellett a gyerekek a budapesti NB1-es Felnőtt férfi kézilabda csapat szurkoló csapata. Illetve a Kangoo Club Hungary gyerekeiként is ismerhetjük őket.

13:05-13:20: Appril Project

Az Appril project a magyar táncművészeti életben egy egészen új ízvilágot, gondolatmenetet, lényegében új életérzést szeretne meghonosítani. Koreográfiáikat nagy odafigyeléssel készítik, szem előtt tartva filozófiájukat, miszerint szeretnék az utcai stílusokat modernizált formában, a hétköznapi emberek számára is közérthetővé és élvezhetővé tenni. A mai trendek mellett előszeretettel használnak klasszikus zeneszámokat, könnyedén és előszeretettel ötvözik a különböző táncstílusokat. Egy kissé a színház és cirkusz világát is ötvöző műsoraiknak elengedhetetlen részei az ugrással, emeléssel kombinált akrobatikus elemek.

13:55-14:10: Rúdvilág.hu – Rúdtánc bemutató

A bemutató szervezője a Rúdvilág.hu, Magyarország online rúdsport magazinja, és fellépői mind elismert rúdtáncosok – értve rúdtánc alatt azt az olykor kőkemény, máskor éppen művészi sportot. A Rúdvilág.hu oldalról azt érdemes tudni, hogy bárki, aki a mostanság oly népszerű rúdfitnesszel foglalkozik, számos hasznos információt találhat magának kedvenc sportjáról, így például kezdőknek szóló tippeket, haladóknak verseny- és workshop információkat, vagy éppen rákereshet a hozzá legközelebb eső stúdióra.

14:45-15:00: Kreadance Tánciskola bemutatója

Ezeket is ajánljuk

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.