Még több terem, még több terület, még több fitnesz!

Comments Off on Még több terem, még több terület, még több fitnesz! 491

Ha már részt vettél a korábban a Coca-Cola Testébresztő Fitnesznapon, március 28-án igazi meglepetésben lesz részed. Ha még nem voltál, akkor pedig itt az ideje megnézni magadnak a tavasz legjobban várt fitneszeseményét!

Az előző évekhez képest hatalmasra bővült a rendelkezésünkre álló hely és mindezt meg is töltjük fitnesszel!kezilabda-palya

A teljes területünk több mint 12.000 négyzetméter, ami 15 kézilabda pályának felel meg. Számoljunk kézilabdapályában, ha már most zajlik a világbajnokság Katarban.

Ennek mintegy felén, 6000 négyzetméteren (majdnem 8 kézilabdapálya) aktív Fitneszpark és Életmódexpó vár majd, a fitneszvilág legújabb termékeivel, trendjeivel, mozgásformáival. Itt mindent kipróbálhatsz, felpróbálhatsz, megkóstolhatsz, persze mindent csak a saját funkciójának megfelelően.

Jelenleg 12 színpadnál tartunk, de ez még bővülni fog. Ennyi programnál már komoly logisztikára van szükség, hiszen ha minden színpadnál csak 1 órán szeretnél részt venni, már ki is futottál az időből.

70 edzéstípus mutatkozik be a színpadokon. Óránként 10 különbözőt kellene kipróbálnod, hogy mind beleférjen a napodba. És azt még bele sem számoltuk, hogy át kell érned az egyik helyszínről a másikra, ez pedig csak futva lehetséges, ha időben oda akarsz érni. Szóval 71 edzéstípus.

100 fellépő/tréner/prezenter/edző fogja vezényelni a gyakorlatokat. Ez 8,33 fellépő/színpad. Azért megpróbálunk arra törekedni, hogy minden színpadon egész fellépő legyen, az nem adná ki jól magát, ha valakit harmadolnunk kéne.

4000 résztvevő. Legalább, de lehet, hogy több. Ebből az egyik Te vagy. Nézz jobbra, ott az egyik barátnőd, ő a másik. Ha balra nézel, ott a harmadik. Tényleg, szóltál már nekik?

Még néhány újdonság, idén külön termeket alakítunk ki a következő mozgásformáknak:
Stepperformance terem
Indoor Cycling és Kranking® terem (100 bringa és 20 Kranking®)
Jóga terem
Dance terem

Ha a jobbra és balra nézésnél nem barátnőt, hanem barátot láttál magad mellett, az sem gond, készülünk olyan mozgásformákkal is, amit a férfiak is szeretni fognak.

Ezeket is ajánljuk

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.