Közel háromezren élvezték a fitnesznap zsongását

Comments Off on Közel háromezren élvezték a fitnesznap zsongását 374

A Syma Sport- és Rendezvényközpontban nyolcadik alkalommal került megrendezésre a Coca-Cola Testébresztő Fitnesz Nap, amelyen hét órán át, egy időben 13 színpadon zajlottak a legújabb trendeknek megfelelő órák. Vonzónak bizonyult a gazdag kínálat, soha ennyi résztvevője nem volt az eseménynek: a mozgás 2900 megszállottja töltötte a napját a fitnesz bűvöletében.

A Coca-Cola Testébresztő Program 2005 óta fáradozik azon, hogy minél több ember figyelmét hívja fel az aktív, egészséges életmódra és a kalória-egyensúly fontosságára. Egyik frontemberük Kovács Erika volt, aki a közönség szavazatai alapján kapta a lehetőséget, hogy a Step Performance színpad első fellépőjeként megalapozza az egész napos jó hangulatot.

A színpadi programok mellett nagy sikere volt a Mozgástrendek Csarnoknak, a Body&Mind különteremnek, valamint a 3500 m2-es Fitnesz Park területén a Kranking és az Indoor Cycling színpadnak is.  A Fitnesz Parkban mindenki kipróbálhatta a legújabb, legnépszerűbb fitneszeszközöket, megismerkedhetett a legújabb trendekkel és sporteszközökkel, kedvezményes áron vásárolhatott sporttermékeket, kiegészítőket, valamint szaktanácsadáson és fittségi felméréseken vehetett részt.

Minden adva volt ahhoz, hogy a többezres közönség professzionális körülmények közt töltse a szombatját. Erre biztosítékot jelentettek a legnépszerűbb magyarországi oktatók, a szuper program, a csúcstechnika, a tökéletes helyszín, a válogatott zene.

A teljesség igénye nélkül a nap legsikeresebb előadói: Varró Gyula, Béres Alexandra, Katus Attila, Szentgyörgyi Romeo, Geszler Dorottya, Tatarek Rezső és számos más prezenter.

Ebben az évben is óriási bulit tartott a Sifi és a Kangoo Team.  A közelgő labdarúgó VB-t megidézve felidézték a futball stadionok hangulatát, és elhozták a színpadra a rajongók legesélyesebbnek tartott csapatait.

Ezeket is ajánljuk

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.