Fittség, szépség a Wellness by Oriflame termékcsalád legújabb tagjaival

Comments Off on Fittség, szépség a Wellness by Oriflame termékcsalád legújabb tagjaival 511

Oriflame_hirhez_1000x600 pxRohanó világunkban egyre nehezebb az egészségünkre odafigyelni, főleg, ha a főétkezések közötti nassolásról van szó. Mindannyian szeretnénk fittek és szépek maradni, eközben néha enni egy-egy finom falatot.
Az idén 5 éves Wellness by Oriflame termékcsalád legújabb tagjaival, a Wellness-szeletekkel ez könnyedén megvalósítható! Ezeket az ízletes szeleteket lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatjuk, hiszen egy szelet csak 150 kalóriát tartalmaz, mégis tápláló és laktató magas rosttartalmának köszönhetően.
Kétféle ízben kapható: bogyós gyümölcsökkel (áfonya, gránátalma, acai-bogyó) és csokoládédarabokkal (kakaóbab). Mindkét szelet tartalmaz antioxidánsokat, három, nem génmódosított fehérjeforrást, valamint négyféle gabonát, amelyek biztosítják a magas rosttartalmat.

Részletek: www.oriflame.hu

Ezeket is ajánljuk

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.