Az egészség látszik rajtad

Comments Off on Az egészség látszik rajtad 44

Efloriol_bsi_300x425zért is tartjuk fontosnak az egészségtudatos életmódra való törekvést, akár a táplálkozásról, akár a testmozgásról beszélünk. Mint ahogy már napi pár perc mozgásnak is látható eredménye van, a különböző ízesítésű Floriol termékek a bennük található vitaminokkal és antioxidánsokkal is segítenek abban, hogy ragyogó formába hozd magad! Fedezd fel egészségre gyakorolt hatásukat!
• A Floriol Omega 3&6 étolaj alfa-linolénsav tartalmával hozzájárul véred normál koleszterinszintjének fenntartásához.
• A Floriol E-vitaminnal étolaj az antioxidánsként ismert E-vitamin kiváló forrása, melyből már egy kanál is fedezi a napi E-vitamin szükséglet 68 %-át.
• A Floriol Sejtőr étolaj napraforgó- és kukoricacsíra étolaj keveréke és természetes antioxidáns tartalmával (E-vitamin) hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
• A Floriol Mediteran étolaj napraforgó- és olívaolajból áll, így egy különlegesen lágy keverék a könnyű ételek elkészítéséhez.
• A  közvetlenül az olajbogyókból, kizárólag mechanikai eszközökkel előállított olajak, amelyek első osztályú alapanyagot biztosítanak ételeidhez.

Ezeket is ajánljuk

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.