Belépőárak és jelentkezés

0 27

Előzetes jegyvásárlás esetén

AKCIÓ! – január 31-ig a tavalyi, 2500 Ft-os áron vásárolhatsz jegyet!
február 1. és február 28. között: 3000 Ft
március 1. és március 25. között: 3500 Ft
Március 25-ig nappali tagozatos diákigazolvánnyal 2500 Ft-ért váltható belépőjegy. Diákjegy vásárlására a helyszínen már nincs lehetőség. Megértésedet köszönjük!

A helyszínen: 5000 Ft
Ne feledd! Az eseményre az első 2500 jelentkezést tudjuk elfogadni.

Kollektív kedvezmény

A kedvezményes jegy ára: 2500 Ft. Ez a kedvezmény kizárólag iskolai csoportok számára vehető igénybe!

Feltételei:
– legkésőbb március 25-ig vehető igénybe,
– a nevezéshez kollektív nevezési lap és egyéni nevezési lapok együttes kitöltése szükséges, 16 év alattiaknak egyéni nevezési lapot nem kell kitölteniük.
– egy intézményből legalább 10 fő (diák és felnőtt együttesen) egyidejű nevezése esetén vehető igénybe
– kollektív nevezés esetén külön nevezési díj érvényes a diákokra és a felnőttekre
Figyelem! wholesale NFL jerseys Ez a kedvezmény kizárólag az eseményt szervező BSI-nél vehető igénybe, egyéb értékesítő helyeken (Ticketpro irodák, partner fitneszklubok) nem. Megértésedet köszönjük!

Hogyan vásárolhatsz belépőt?

1. Személyesen:

in március TUDNIVALóK 25-ig a BSI nevezési irodájában (Cím: XIII. kerület, Váci út 152., a 3-as metró Forgách utcai megállójánál). Nyitva: munkanapokon 9-17 óra között.

– a helyszínen a regisztrációs pultnál 8:30 és 15:30 óra között

2. On-line:
– a www.aerobiknap.hu honlapon, az “on-line jegyvásárlás” menüpontra kattintva március 24-ig. On-line jelentkezésre december 1-től van lehetőség.

Ne feledd! – az on-line jegyvásárlást csak olyan bankkártyával lehet igénybe venni, mely alkalmas az internetes fizetésre.

3. Postai csekken:
előzetes jegyvásárlás esetén, legkésőbb március 18-ig rózsaszín postai csekken (BSI, 1554 Pf.: 7.), illetve a BSI-ben beszerezhető (kérésre postán kiküldött) sárga csekken. A csekken kérjük, tüntesd fel, hogy “5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap”.
Ingyenesen feladható sárga postai csekket az esemény előtti héten már nem áll módunkban kipostázni. Megértéseteket köszönjük!

4. Banki átutalással:
előzetes jegyvásárlás esetén, legkésőbb március 18-ig a BSI Futó Kft. nevére, a 10102086-51120700-01000007-es számlaszámra. A “közlemények” wholesalenfljerseyslan rovatban kérjük, tüntesd fel, hogy “5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap”.

5. A Ticketpro hálózatán keresztül:

– személyesen a Ticketpro központi jegyirodájában (1075 Budapest, Károly krt. 9., utcaszint)

– on-line a Ticketpro jegyiroda honlapján www.ticketpro.hu március 24-ig, vagy a Ticketpro vidéki hálózatában, melynek listája a http://ticketpro.hu/hungary.php oldalon található. FIGYELEM! A Ticketpro hálózatában on-line megrendelt jegyeket a Ticketpro központi jegyirodájában az esemény előtt site – március 25-ig – át kell venni! (Cím: 1075 Budapest, Károly krt. 9.; utcaszint)

Az E-TICKET a Ticketpro által Magyarországon elsőként bevezetett jegynyomtatási forma, amely lehetővé teszi, hogy az Internetes rendeléseket otthon, a számítógéphez csatlakoztatott szabványos nyomtató segítségével nyomtassuk ki. Az így, otthon kinyomtatott jegy valódi belépőjegynek minősül. Az E-TICKET-ről mindent megtudsz a http://ticketpro.hu/etixinfo.php oldalon!

Iroda kereső: http://ticketpro.hu/map.php

Előzetes jegyvásárlás esetén a belépésre jogosító karszalag átvehető:
az esemény napján a helyszínen a regisztrációs pultnál, illetve február 1. és  március 25. között a BSI nevezési irodájában (Cím: XIII. kerület, Váci út 152-156., a 3-as metró Forgách utcai megállójánál). Nyitva: under hétköznapokon 9.00 és 17.00 wholesale MLB jerseys óra között.

A www.aerobiknap.hu honlapon on-line, a Ticketpro hálózatában – www.ticketpro.hu – on-line megrendelt, átvett és kitöltött jegyek, továbbá az átutalással, illetve csekken befizetett nevezési díjak ellenében az esemény napján, a helyszínen a regisztrációs pultnál vagy előzetesen, legkésőbb március 25-én a BSI nevezési irodájában vehetők át (BSI: XIII. kerület, Váci út 152-156. (a 3-as metro Forgách utcai megállójánál), hétköznapokon 9.00 és 17.00 óra között).

FIGYELEM! A Ticketpro hálózatában – www.ticketpro.hu – on-line megrendelt jegyeket a Ticketpro 16.02 központi jegyirodájában az esemény előtt – március 25-ig – át kell venni! (Cím: 1075 Budapest, Károly krt. 9.; utcaszint) Az esemény napján, a helyszínen már nincs mód a jegyátvételre! A helyszínen, csak az általad előre átvett és kitöltött jeggyel vagy az előre kinyomtatott E-TICKET-tel veheted cheap jerseys át a belépéshez szükséges karszalagot!

Figyelem! – Az előzetesen átvett karszalagra kérjük nagyon vigyázz, mert ennek hiányában, hiába az előnevezésed, a helyszínen újabb belépőjegyet kell vásárolnod. Megértésedet köszönjük!

Az általad megadott adatokat az esemény szervezője, a BSI Kft. nyilvántartja adatbázisában. Postai levelet, sms-t, e-mailt, faxot csak hozzájárulásoddal küld számodra.

Ezeket is ajánljuk

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.