Látványos elemekkel gazdagon ellátott táncos, mégis dinamikus, szimmetrikus koreográfia, amit a Performance világával és fantasztikus hangulatú zenék alkalmazásával könnyedén, mégis magabiztosan sajátíthatsz el.

Van jó zene, van hangulat, van teljesítmény és egy jó kis csapat, mi kell még?

Te! Kintről nézed? Kezdődik az előadás, gyere Te is, várunk!

Az időpont- és programváltozás jogát a BSI fenntartja.

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

RSS Futanet.hu

  • Emlékfutás a Népligetben, szüreti félmaraton Csongrádon
    2016 szeptemberEmlékfutás a Népligetben, szüreti félmaraton CsongrádonPartnerversenyeink között most szombatra az FTC által szervezett Máli Péter Emlékfutás, vasárnapra pedig a csongrádi II. Szüreti Félmaraton és egy hosszúlépés esik.
  • Elérhetők a 7. kerületi Futó- és Gyaloglónap fotói
    2016 szeptemberElérhetők a 7. kerületi Futó- és Gyaloglónap fotóiTaláld meg magad rajtszámod alapján a szombaton készült közel háromezer fotó között! A 7. kerületi Futó- és Gyaloglónapon készült képek ingyenesen, nagy felbontásban érhetők el a bsi.futofoto.hu oldalon.

RSS Brutálfutás

  • Így látták a résztvevők az eseményt
    Többek között a legidősebb és a legfiatalabb résztvevő, valamint két színész is elmondja, milyen volt a június 18-i BURGER KING® Brutálfutás 5.0 Nyáregyházán.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.