tatarek2-940x625Tatarek Rezső fő sportága az ökölvívás, volt serdülő- és ifjúsági magyar bajnok bokszoló és taekwondo világbajnoki ezüstérmes. Jelenleg személyi edző, az Iron Boxing kidolgozója, prezentere. Hot Iron  Master Trainer, Iron Boxing Master Trainer. 2006-től 2009-ig, majd pedig 2013-ban ismét az év férfi prezentere.

Amit tudnod kell az óráról..

Egyszerű ökölvívó ütésekkel, kombinációkkal dolgozunk – tőlem nektek, vidáman, pajkosan, kicsit másképp mint eddig:) Ez az edzés egy kihívás lesz minden résztvevőnek – edzettségi szinttől függetlenül.

Milyen elemekre számíthatsz az órán?

Hangulatos, kemény edzés, ahol kilépve a komfort zónádból, percről percre felépített, sodró lendületű koreográfiára számíthatsz, így hozzuk ki belőled a legtöbbet: önmagadat.  Akik ezt szeretnék újra, és újra megélni határait, na nekik ajánlom!

Milyen edzettség szükséges az órán való részvételhez?

Büszkeség tölti el a szívem, amikor néztelek titeket. HARCOSOK vagytok mind, akik ezt az edzést végig dolgoztátok velem, velünk. Láttam a határaitokat, láttam, hogy nem rettentett vissza titeket a gyakorlatok nehézsége sem, jöttetek, mosolyogva, lihegve, küzdve…..ezek után mernék én tanácsot adni,milyen edzettséget igényel?

Honlap: www.tatarekrezso.hu

Az időpont- és programváltozás jogát a BSI fenntartja.

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

RSS Futanet.hu

  • Hangot adtunk a jótékonyságnak! [videóval]
    2016 májusHangot adtunk a jótékonyságnak! [videóval]A 30. SPAR Budapest Maraton®-on a Fut a színház jótékonysági nevezési díjaiból a Bajor Gizi Színészmúzeum hangosító berendezést vásárolt, amely pénteken egy kerti parti keretében debütált. Videóriport a helyszínről.
  • Mától jöhettek a 19. KPMG Kékes Csúcsfutás rajtszámaiért
    2016 májusMától jöhettek a 19. KPMG Kékes Csúcsfutás rajtszámaiértJúnius 4-i eseményünkre május 30. és június 2. között vehetitek át előzetesen a rajtszámotokat nevezési irodánkban. Csütörtök után már csak szombaton a rajt előtt, Mátrafüreden tudtok hozzájutni.

RSS Brutálfutás

  • Íme az éremterv
    Ez az érem lesz a jutalmad, ha teljesíted “életed leghosszabb 7 kilométerét” június 18-án a nyárhegyházi BURGER KING® Brutálfutás 5.0-n. Különleges, fekete dizájn!  

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.