Az óra neve: Kangoo Dance

A kangoo 5 irányzata közül most a Kangoo Dance-t mutatjuk be nektek a 9. Coca Cola Testébresztő Fitnesznapon. Próbáld ki és sajátítsd el a Kangoo Dance-t, amelyben dance és táncos elemek egyaránt megtalálhatók.

Kangoo, az ellipszis rugói és feszítő szalagjai révén az ütés elleni védelemre van kifejlesztve. Ez a különleges kialakítás a piacon manapság kapható minden másnál jobb védelem, mert meghosszabbítja a becsapódás idejét, ahogy a feszítő szalag ellentétes irányú erővel hat a lefelé ható erőre.

A Kangoo Jumps úgy hat, hogy elnyeli a rázkódást (rezgést csillapít), amikor összehasonlítjuk a hagyományos aerobic-kal, amit hagyományos cipőben végeznek.

Ez az új mozgás egy olyan érzést ad, mintha súlytalan lenne az ember egy ugrószőnyeg hatására, és nemcsak fokozza ezt az érzést és szórakoztat, hanem sokkal fontosabb, hogy csökkenti az ízületi igénybevételt. 6 éves kortól már használjuk a Junior Kangoo programoknál.

A Kangoo használata hasznos lehet a rehabilitációban, mind a sportolók, mind az átlag sportkedvelő emberek számára, hogy megelőzzék a sport okozta sérüléseket.

Honlap: www.kangooclub.hu

Az időpont- és programváltozás jogát a BSI fenntartja.

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

RSS Futanet.hu

  • Nevezz időben a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltóra!
    2016 májusNevezz időben a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltóra! Május 29., vasárnap éjfélig kedvezménnyel nevezhetsz június 12-i eseményünkre, amelyen hat- vagy háromfős csapatoddal 6×7032 métert, 3×7032 métert vagy 3×2016 métert futhatsz.
  • Hármasikrek versenyeznek egymás ellen a riói maratonon
    2016 májusHármasikrek versenyeznek egymás ellen a riói maratononA riói olimpia női maratonfutása sporttörténelmi lesz, az észt Leila, Liina és Lily Luiknak is sikerült megfutnia a maraton kvalifikációs szintidejét.

RSS Brutálfutás

  • Íme az éremterv
    Ez az érem lesz a jutalmad, ha teljesíted “életed leghosszabb 7 kilométerét” június 18-án a nyárhegyházi BURGER KING® Brutálfutás 5.0-n. Különleges, fekete dizájn!  

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.