Az óra neve: Kangoo Dance

A kangoo 5 irányzata közül most a Kangoo Dance-t mutatjuk be nektek a 9. Coca Cola Testébresztő Fitnesznapon. Próbáld ki és sajátítsd el a Kangoo Dance-t, amelyben dance és táncos elemek egyaránt megtalálhatók.

Kangoo, az ellipszis rugói és feszítő szalagjai révén az ütés elleni védelemre van kifejlesztve. Ez a különleges kialakítás a piacon manapság kapható minden másnál jobb védelem, mert meghosszabbítja a becsapódás idejét, ahogy a feszítő szalag ellentétes irányú erővel hat a lefelé ható erőre.

A Kangoo Jumps úgy hat, hogy elnyeli a rázkódást (rezgést csillapít), amikor összehasonlítjuk a hagyományos aerobic-kal, amit hagyományos cipőben végeznek.

Ez az új mozgás egy olyan érzést ad, mintha súlytalan lenne az ember egy ugrószőnyeg hatására, és nemcsak fokozza ezt az érzést és szórakoztat, hanem sokkal fontosabb, hogy csökkenti az ízületi igénybevételt. 6 éves kortól már használjuk a Junior Kangoo programoknál.

A Kangoo használata hasznos lehet a rehabilitációban, mind a sportolók, mind az átlag sportkedvelő emberek számára, hogy megelőzzék a sport okozta sérüléseket.

Honlap: www.kangooclub.hu

Az időpont- és programváltozás jogát a BSI fenntartja.

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

RSS Futanet.hu

  • Második hely a SPAR Budapest Maraton örökranglistáján
    2016 szeptemberMásodik hely a SPAR Budapest Maraton örökranglistájánBüszke nagyapa, vidám, közvetlen személyiség... és a budapesti maratonok 31 éves történetében az örökranglistán a második legtöbb teljesítéssel rendelkezik Ladányi Róbert. Miniinterjú.
  • Új versenycsúcsok is születtek a 7. kerületi Futó- és Gyaloglónapon
    2016 szeptemberÚj versenycsúcsok is születtek a 7. kerületi Futó- és Gyaloglónapon1735 nevezővel, remek hangulatban zajlott a szombat délutáni futóesemény, amelyen 12 kerületi és "vendég" iskola diákjai is szerepeltek, s az egyéni helyezésekért is komoly küzdelem folyt.

RSS Brutálfutás

  • Így látták a résztvevők az eseményt
    Többek között a legidősebb és a legfiatalabb résztvevő, valamint két színész is elmondja, milyen volt a június 18-i BURGER KING® Brutálfutás 5.0 Nyáregyházán.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.