GasparKataKata 15 évig versenyszerűen atletizált. Válogatott és többszörös korosztályos országos bajnok  volt 100, 200 és 4 x100m-es síkfutásban. Testnevelő tanár és atléta szakedző. A Budapesti Gazdasági Főiskolán testnevelő, emelett 10 éve dolgozik a Fitness Companynál, valamint Zalaegerszegen az XXL Fitness klubban.

A “Trendy-Mix, még mindig…” óráról

Ma már talán nem trendy sportolni,  fitneszterembe járni viszont igen. A fitnesztermek sokszínű „trendy” óratípusokkal várják vendégeiket. A különböző órák jönnek-mennek, eltűnnek. Nálam marad a könny és az izzadság. Ne felejtsd otthon polifoamodat és a törölköződet a verejtékednek.

 

Videók:

http://gasparkata.hu/hu/galeria/videogaleria/
https://www.youtube.com/watch?v=-LEqxKaferE

 

 

 

 

Az időpont- és programváltozás jogát a BSI fenntartja.

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

RSS Futanet.hu

  • Második hely a SPAR Budapest Maraton örökranglistáján
    2016 szeptemberMásodik hely a SPAR Budapest Maraton örökranglistájánBüszke nagyapa, vidám, közvetlen személyiség... és a budapesti maratonok 31 éves történetében az örökranglistán a második legtöbb teljesítéssel rendelkezik Ladányi Róbert. Miniinterjú.
  • Új versenycsúcsok is születtek a 7. kerületi Futó- és Gyaloglónapon
    2016 szeptemberÚj versenycsúcsok is születtek a 7. kerületi Futó- és Gyaloglónapon1735 nevezővel, remek hangulatban zajlott a szombat délutáni futóesemény, amelyen 12 kerületi és "vendég" iskola diákjai is szerepeltek, s az egyéni helyezésekért is komoly küzdelem folyt.

RSS Brutálfutás

  • Így látták a résztvevők az eseményt
    Többek között a legidősebb és a legfiatalabb résztvevő, valamint két színész is elmondja, milyen volt a június 18-i BURGER KING® Brutálfutás 5.0 Nyáregyházán.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.