GardusBence Amit tudnod kell az óráról..

A lendületes óra rendkívüli hatékonysága annak intenzitásában és a különböző erősítő gyakorlatokban rejlik. A komolyabb kihívást kedvelőknek ajánlom, férfiaknak is. A kondíció, állóképesség fejlesztése mellett nagyon jó feszültség levezető hatása van. Az egyszerű ütés- rúgáskombinációk és erősítő gyakorlatok ötvözése remekül formálja a testet.

Kinek ajánljuk ezt az órát?

Bárkinek, aki szereti a kemény edzést, férfiaknak is. Azoknak is ajánlom, akik félnek a koreográfiáktól, mert rendkívül egyszerű kombinációk lesznek, hogy mindenki élvezhesse az órát.

Milyen elemeket tartalmaz az edzés?

Egyszerű ütés-rúgás kombinációkat, valamint láb erősítő gyakorlatokat.

Milyen edzettséggel ajánlod az órát?

Bárki végezheti a saját szintjén, de főleg azoknak ajánlom, akik szeretik a kihívásokat.

Az időpont- és programváltozás jogát a BSI fenntartja.

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

RSS Futanet.hu

  • Fut a színház - 2016
    AkciókFut a színház - 20166. alkalommal hirdetünk külön versenyt hazai és határon túli magyar színházak, bábszínházak, színházi szakemberek, zenekarok, színházi fesztiválok, színikritikusok, filmsorozatok, színházi szerzők, váltói számára a 31. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon, Magyarország legnagyobb szabadidősport rendezvényén!
  • Két látássérült szlovák futó is rajthoz áll október 9-én
    2016 szeptemberKét látássérült szlovák futó is rajthoz áll október 9-énAz Achilles Magyarország Alapítvány pártfágásában a 31. SPAR Budapest Maraton®-on, illetve az Actimel 10 km-n indulnak vak és gyengénlátó futók. A szervezetet Miklósa Erika is támogatja.

RSS Brutálfutás

  • Így látták a résztvevők az eseményt
    Többek között a legidősebb és a legfiatalabb résztvevő, valamint két színész is elmondja, milyen volt a június 18-i BURGER KING® Brutálfutás 5.0 Nyáregyházán.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.