GardusBence Amit tudnod kell az óráról..

A lendületes óra rendkívüli hatékonysága annak intenzitásában és a különböző erősítő gyakorlatokban rejlik. A komolyabb kihívást kedvelőknek ajánlom, férfiaknak is. A kondíció, állóképesség fejlesztése mellett nagyon jó feszültség levezető hatása van. Az egyszerű ütés- rúgáskombinációk és erősítő gyakorlatok ötvözése remekül formálja a testet.

Kinek ajánljuk ezt az órát?

Bárkinek, aki szereti a kemény edzést, férfiaknak is. Azoknak is ajánlom, akik félnek a koreográfiáktól, mert rendkívül egyszerű kombinációk lesznek, hogy mindenki élvezhesse az órát.

Milyen elemeket tartalmaz az edzés?

Egyszerű ütés-rúgás kombinációkat, valamint láb erősítő gyakorlatokat.

Milyen edzettséggel ajánlod az órát?

Bárki végezheti a saját szintjén, de főleg azoknak ajánlom, akik szeretik a kihívásokat.

Az időpont- és programváltozás jogát a BSI fenntartja.

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

RSS Futanet.hu

  • FélmaratonMánia kiírás 2016
    AkciókFélmaratonMánia kiírás 20164 évszak - 4 félmaratonA félmaraton a "legyőzhető távolság". Teljesítéséhez már heti 20-25 km lefutása is elég lehet. A félmaraton egy szerethető távolság is. Elég hosszú, hogy nagyon büszkék lehessünk a célba érésre, de nem annyira hosszú, hogy ne látszódjon a vége. Ha szereted a félmaratont, ha rendszeresen futsz, csatlakozz a sorozathoz!A sorozatban […]
  • Jótékonyság a 31. Wizz Air Budapest Félmaratonon
    Aktuális programjainkJótékonyság a 31. Wizz Air Budapest Félmaratonon

RSS Brutálfutás

  • Így látták a résztvevők az eseményt
    Többek között a legidősebb és a legfiatalabb résztvevő, valamint két színész is elmondja, milyen volt a június 18-i BURGER KING® Brutálfutás 5.0 Nyáregyházán.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.