GardusBence Amit tudnod kell az óráról..

A lendületes óra rendkívüli hatékonysága annak intenzitásában és a különböző erősítő gyakorlatokban rejlik. A komolyabb kihívást kedvelőknek ajánlom, férfiaknak is. A kondíció, állóképesség fejlesztése mellett nagyon jó feszültség levezető hatása van. Az egyszerű ütés- rúgáskombinációk és erősítő gyakorlatok ötvözése remekül formálja a testet.

Kinek ajánljuk ezt az órát?

Bárkinek, aki szereti a kemény edzést, férfiaknak is. Azoknak is ajánlom, akik félnek a koreográfiáktól, mert rendkívül egyszerű kombinációk lesznek, hogy mindenki élvezhesse az órát.

Milyen elemeket tartalmaz az edzés?

Egyszerű ütés-rúgás kombinációkat, valamint láb erősítő gyakorlatokat.

Milyen edzettséggel ajánlod az órát?

Bárki végezheti a saját szintjén, de főleg azoknak ajánlom, akik szeretik a kihívásokat.

Az időpont- és programváltozás jogát a BSI fenntartja.

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

RSS Futanet.hu

RSS Brutálfutás

  • Hamarosan elérjük a 400 főt, nevezz még ma legolcsóbban!
    Már csak 10 fő hiányzik ahhoz, hogy elérjük az első nevezési díj kategória – az első fecskék – plafonját, innentől egy kategóriát ugrik a díj. Van azonban egy jó hírünk. Nem kell küzdeni az utolsó helyekért – azok valószínűleg a cikk megszületése közben elkelnek – január 11-én éjfélig még ezen az áron lehet regisztrálni az

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.