AlmasyCsilla_dinamikusjogaAmit tudnod kell az óráról..

A klasszikus jóga alapgyakorlatait (ászanáit) használjuk, azokat kiegészítjük, gyakorlatsorokat építünk fel, így alakítjuk ki a dinamikus, úgy nevezett flow jelleget. Ötvözzük a hagyományos jógapózokat a gerincedzés elemeivel, melyből létrejön egy tudatos, mégis izgalmas jógagyakorlás. Meglepően kemény edzés, mely közben lelkünk kisimul.

Kinek ajánljuk ezt az órát?

Aki erősödni, karcsúsodni szeretne, illetve aki rugalmasabb akar lenni és az alakformálás mellett szeretné a gerincét is karbantartani.

Milyen elemekre számíthatsz az órán?

A jóga és gerincedzés elemeit használjuk.

Milyen edzettség szükséges az órán való részvételhez?

Közepes erőnlét elegendő.

Honlap: www.gerinctrening.hu

 

Az időpont- és programváltozás jogát a BSI fenntartja.

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

RSS Futanet.hu

  • Kenyai maratoni arany Rióban, Józsa jól hajrázott
    2016 augusztusKenyai maratoni arany Rióban, Józsa jól hajrázottA kenyai Eliud Kipchoge 2:08:44 órás idővel megnyerte a férfi maratoni futást a riói olimpián. Az etióp Lilesa szerezte meg az ezüstöt, az amerikai Rupp lett a harmadik.
  • Mozgásvilág.hu Tesztnap szeptember 24-én
    2016 augusztusMozgásvilág.hu Tesztnap szeptember 24-énAz egyedülálló rendezvény magában foglal egy kerékpáros- és egy futó tesztnapot, amelynek keretein belül a legújabb kerékpárokat és futócipőket lehet ingyenesen tesztelni.

RSS Brutálfutás

  • Így látták a résztvevők az eseményt
    Többek között a legidősebb és a legfiatalabb résztvevő, valamint két színész is elmondja, milyen volt a június 18-i BURGER KING® Brutálfutás 5.0 Nyáregyházán.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.