AlmasyCsilla_dinamikusjogaAmit tudnod kell az óráról..

A klasszikus jóga alapgyakorlatait (ászanáit) használjuk, azokat kiegészítjük, gyakorlatsorokat építünk fel, így alakítjuk ki a dinamikus, úgy nevezett flow jelleget. Ötvözzük a hagyományos jógapózokat a gerincedzés elemeivel, melyből létrejön egy tudatos, mégis izgalmas jógagyakorlás. Meglepően kemény edzés, mely közben lelkünk kisimul.

Kinek ajánljuk ezt az órát?

Aki erősödni, karcsúsodni szeretne, illetve aki rugalmasabb akar lenni és az alakformálás mellett szeretné a gerincét is karbantartani.

Milyen elemekre számíthatsz az órán?

A jóga és gerincedzés elemeit használjuk.

Milyen edzettség szükséges az órán való részvételhez?

Közepes erőnlét elegendő.

Honlap: www.gerinctrening.hu

 

Az időpont- és programváltozás jogát a BSI fenntartja.

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

RSS Futanet.hu

  • FélmaratonMánia kiírás 2016
    AkciókFélmaratonMánia kiírás 20164 évszak - 4 félmaratonA félmaraton a "legyőzhető távolság". Teljesítéséhez már heti 20-25 km lefutása is elég lehet. A félmaraton egy szerethető távolság is. Elég hosszú, hogy nagyon büszkék lehessünk a célba érésre, de nem annyira hosszú, hogy ne látszódjon a vége. Ha szereted a félmaratont, ha rendszeresen futsz, csatlakozz a sorozathoz!A sorozatban […]
  • Jótékonyság a 31. Wizz Air Budapest Félmaratonon
    Aktuális programjainkJótékonyság a 31. Wizz Air Budapest Félmaratonon

RSS Brutálfutás

  • Így látták a résztvevők az eseményt
    Többek között a legidősebb és a legfiatalabb résztvevő, valamint két színész is elmondja, milyen volt a június 18-i BURGER KING® Brutálfutás 5.0 Nyáregyházán.

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.