AlmasyCsilla_dinamikusjogaAmit tudnod kell az óráról..

A klasszikus jóga alapgyakorlatait (ászanáit) használjuk, azokat kiegészítjük, gyakorlatsorokat építünk fel, így alakítjuk ki a dinamikus, úgy nevezett flow jelleget. Ötvözzük a hagyományos jógapózokat a gerincedzés elemeivel, melyből létrejön egy tudatos, mégis izgalmas jógagyakorlás. Meglepően kemény edzés, mely közben lelkünk kisimul.

Kinek ajánljuk ezt az órát?

Aki erősödni, karcsúsodni szeretne, illetve aki rugalmasabb akar lenni és az alakformálás mellett szeretné a gerincét is karbantartani.

Milyen elemekre számíthatsz az órán?

A jóga és gerincedzés elemeit használjuk.

Milyen edzettség szükséges az órán való részvételhez?

Közepes erőnlét elegendő.

Honlap: www.gerinctrening.hu

 

Az időpont- és programváltozás jogát a BSI fenntartja.

Kapcsolat

telefon: (06 20) 965 19 66
e-mail: nevezes (kukac) futanet.hu
személyesen: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

RSS Futanet.hu

  • Tervezett 2016-os eseményeink időrendben
    EseményeinkTervezett 2016-os eseményeink időrendben
  • Fut a cég extra - 2016
    AkciókFut a cég extra - 20162016-ban 7 fordulóból álló sorozatot hirdetünk a legaktívabb cégek, munkahelyi közösségek számára. Azokat várjuk, akik több versenyen is bizonyítani tudják kitartásukat, szervező-, mozgósító erejüket! Lássuk, hogy egy-egy cégen belül mekkora hatása van a sportos, aktív életet élő közösségeknek!

RSS Brutálfutás

  • Íme az éremterv
    Ez az érem lesz a jutalmad, ha teljesíted “életed leghosszabb 7 kilométerét” június 18-án a nyárhegyházi BURGER KING® Brutálfutás 5.0-n. Különleges, fekete dizájn!  

Felhasználási feltételek

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.